1. barbecue
 2. Barbecook Alexia 5011.

Barbecook Alexia 5011.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Barbecook BC-ELE-4000 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBarbecook BC-ELE-4000
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit4
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
FabrikantcodeBC-ELE-4000

Omschrijving van de Barbecook BC-ELE-4000

Met de Barbecook Alexia 5011 heb je een elektrische barbecue die je gemakkelijk kunt gebruiken op jouw balkon of dakterras. Met de temperatuurschakelaar regel je de temperatuur en binnen 5 minuten ligt het eerste gerecht al op de barbecue. Dit model heeft een hoogte van 75 cm, waardoor je gemakkelijk staand kan barbecueën. Als je niet wilt staan, plaats je de barbecue op het onderstel en werk je op een fijne werkhoogte. De barbecue heeft een inhoud van 5,4 liter en is geschikt voor 4 personen. Wil je de barbecue gebruiken als een grillplaat? Dan haal je de barbecue gemakkelijk van het onderstel af en plaats je hem gewoon op tafel. Met deze elektrische barbecue weet je zeker dat je een lekker en veilig maal kunt bereiden.

Pluspunten
 • Je barbecuet voor maximaal 4 personen op het grilloppervlak

  .

  Dankzij het onderstel barbecuen op een prettige werkhoogte

  .

  Je kunt de barbecue ook gebruiken als tafelbarbecue.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen dekselthermometer om de temperatuur in de barbecue nauwkeurig in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de Barbecook BC-ELE-4000

Je kunt met de Barbecook BC-ELE-4000 voor 4 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Barbecook BC-ELE-4000 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.