1. barbecue
  2. Barbecook Siesta 310 Zwart.

Barbecook Siesta 310 Zwart.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Barbecook BC-GAS-2018 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBarbecook BC-GAS-2018
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit12
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
FabrikantcodeBC-GAS-2018

Omschrijving van de Barbecook BC-GAS-2018

De Barbecook Siesta 310 Zwart is een handige gasbarbecue voor 12 personen. Het kookoppervlak is 62 x 42 centimeter en de gasbarbecue heeft 3 hoofdbranders met een vermogen van 12 kilowatt. De One-Hand bediening zorgt ervoor dat je de branders met één hand aanzet. Daarnaast biedt de barbecue voldoende ruimte voor extra accessoires zoals een zijtafel en een zijbrander. Dankzij de vetopvanglades en de Repellant Glass-coating over de behuizing is de barbecue eenvoudig schoon te maken. De deksel met oveneffect maakt indirect grillen mogelijk. Met de Barbecook Siesta 310 Zwart geniet je van heerlijke gerechten samen met familie en vrienden.

Pluspunten
  • Je maakt hem gemakkelijk schoon dankzij de geëmailleerde stalen behuizing met Repellant Glass-coating

    .

    Met het standaard meegeleverde gietijzeren rooster maak je mooie grillstrepen op je steaks. Je kunt met deze barbecue maximaal 12 personen tegelijkertijd op het grilloppervlak grillen.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Barbecook BC-GAS-2018

Je kunt met de Barbecook BC-GAS-2018 voor 12 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Barbecook BC-GAS-2018 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.