1. barbecue
  2. Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 8910-30-EU + 8631 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 8910-30-EU + 8631
Type barbecueGasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai
Capaciteit1 - 9
Geschikt voorCamping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak46 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode8910-30-EU + 8631

Omschrijving van de Cadac 8910-30-EU + 8631

De Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie is een comfortabele en veelzijdige gasbarbecue. Dankzij de anti-aanbakfolie hoef je geen boter meer te gebruiken om je vlees te bakken. Het folie is gemakkelijk af te wassen en kan opnieuw gebruikt worden. Bovendien wordt de barbecue standaard geleverd met een pandrager, skottel en grillrooster. Je kunt je barbecue ook uitbreiden met accessoires zoals een paella pan of pizzasteen (niet meegeleverd). De Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie is voorzien van een piëzo-ontsteking. Hiermee steek je de barbecue snel en eenvoudig aan met een klein, elektrisch vonkje. Met de barbecue kun je tegelijkertijd voor wel 9 personen barbecueën, ideaal voor op de camping!

Pluspunten
  • Je kunt tot maximaal 9 personen koken op het kookoppervlak. Het kooktoestel heeft 1 branders met een vermogen van 3,7 kilowatt. De barbecue wordt geleverd met meerdere kookoppervlakken waardoor je de kookmogelijkheden uitbreidt.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac 8910-30-EU + 8631

Je kunt met de Cadac 8910-30-EU + 8631 voor 1 - 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 8910-30-EU + 8631 is 46 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.