1. barbecue
  2. Cadac E-Braai 40 FS.

Cadac E-Braai 40 FS.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 5845-20-04-EU en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 5845-20-04-EU
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit6
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak40 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode5845-20-04-EU

Omschrijving van de Cadac 5845-20-04-EU

De Cadac E-Braai 40 FS heeft ook een stoomfunctie. Je vult de waterbak met water en voegt de ingrediënten toe. Vervolgens sluit je de deksel en verwarm je de grill tot de optimale temperatuur. Je kunt hiermee ook gerechten bereiden die je normaal gesproken in de oven maakt. De E-Braai 40 FS wordt geleverd met een kookplaat en een wokbrander. Zo maak je al je favoriete gerechten op één apparaat. De kookplaat kun je ook als een normale inductiekookplaat gebruiken. De E-Braai 40 FS heeft een meegeleverde thermometer zodat je de temperatuur precies kunt aanpassen. Hij is ook voorzien van een timer, zodat je precies weet wanneer je gerecht klaar is. Kortom, de Cadac E-Braai 40 FS is een complete set voor al je BBQ- en stoomgerechten.

Pluspunten
  • Op het onderstel bewaar je je barbecuegereedschap tijdens het grillen. Dankzij het onderstel barbecue je op een prettige werkhoogte. Je kunt je barbecue voor maximaal 6 personen op het kookoppervlak bereiden.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen werkbladen om extra gerechten te bereiden.

Veelgestelde vragen over de Cadac 5845-20-04-EU

Je kunt met de Cadac 5845-20-04-EU voor 6 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 5845-20-04-EU is 40 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.