1. barbecue
  2. Weber Go-Anywhere Gas.

Weber Go-Anywhere Gas.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 1141075 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 1141075
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit1 - 5
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode1141075

Omschrijving van de Weber 1141075

Met de Weber Go-Anywhere Gas kun je overal barbecueën. De compacte gasbarbecue kan makkelijk worden vervoerd door zijn lage gewicht en opklapbare poten. De barbecue biedt een stabiel frame en een traploos instelbare temperatuur. Daarnaast beschikt hij over een geïntegreerd 'Grease Management System' waardoor het vet wegloopt. De Quick Start-knop maakt het aansteken ook eenvoudig. Met de Weber Go-Anywhere Gas ben je altijd klaar om te barbecueën, waar je ook bent. Voor optimaal gebruik van de Weber Go-Anywhere Gas is het belangrijk om een Weber gasflesje aan te schaffen. De gasfles is niet inbegrepen bij de barbecue. De gasfles is voorzien van een veiligheidsklep en een drukregelaar. Door de drukregelaar kun je de gasstroom regelen. Het gasflesje is eenvoudig te bevestigen aan de Weber Go-Anywhere Gas. Zo kun je overal genieten van een heerlijke barbecue.

Pluspunten
  • Je barbecue geschikt voor maximaal 5 personen op het grilloppervlak. De barbecue heeft 1 brander met een vermogen van 2,8 kilowatt. Het geïntegreerde Grease Management System zorgt ervoor dat het vet wegloopt en voorkomt hiermee opflakkerende vlammen.

Minpunten
  • Met het Grease Management System kan er vet lekken bij verplaatsing uit de onderkant.

Veelgestelde vragen over de Weber 1141075

Je kunt met de Weber 1141075 voor 1 - 5 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 1141075 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.