1. barbecue
  2. Cadac Carri Chef 40 BBQ Dome.

Cadac Carri Chef 40 BBQ Dome.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 8905-20-EU en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 8905-20-EU
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit6
Geschikt voorCamping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak40 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode8905-20-EU

Omschrijving van de Cadac 8905-20-EU

De Cadac Carri Chef 40 BBQ Dome is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, veilige en makkelijk te verplaatsen gasbarbecue. Hij is voorzien van een automatische piëzo-ontsteking, waardoor je hem snel en eenvoudig aansteekt. Met de meegeleverde pandrager kun je snel en gemakkelijk pasta, sauzen, vlees en groente bereiden. De bolle deksel zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten beter worden gegrild. Na gebruik is het eenvoudig om de vetpan los te halen en de barbecue schoon te maken. Met de meegeleverde hoes bescherm je de Carri Chef 40 BBQ Dome tegen beschadigingen en regen. Kortom, met de Cadac Carri Chef 40 BBQ Dome krijg je een krachtige, veelzijdige en makkelijk te verplaatsen gasbarbecue die geschikt is voor iedereen.

Pluspunten
  • Dankzij het onderstel kun je op een prettige werkhoogte barbecuen. De gasbarbecue heeft een dekselhouder waardoor je de deksel snel bij de hand hebt. De barbecue heeft 1 brander met een vermogen van 2,7 kilowatt.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac 8905-20-EU

Je kunt met de Cadac 8905-20-EU voor 6 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 8905-20-EU is 40 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.