1. barbecue
  2. Weber Q1400 + Onderstel + Hoes.

Weber Q1400 + Onderstel + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7120 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7120
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit1 - 7
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode7120

Omschrijving van de Weber 7120

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes biedt je alle functies en gemakken, waar je van een elektrische barbecue mag verwachten. Je kunt er op elk moment van het jaar van genieten, want dankzij de meegeleverde barbecuehoes blijft je barbecue ook in de wintermaanden mooi. De twee inklapbare werkbladen maken de barbecue ook geschikt voor kleine tuinen, waar je toch uitgebreid kunt grillen. De grote warmtespiraal zorgt voor een optimale warmteverdeling en een gelijkmatig grillresultaat. Je ervaart de authentieke barbecuesmaak, doordat de sappen direct op het warmtespiraal terecht komen. De temperatuur is traploos instelbaar met de temperatuurregelaar en er is een uitneembaar lekbakje. Tijdens het opstarten gebruikt de barbecue kortstondig 2000 watt. Sluit de barbecue daarom aan op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan. Geniet van de voordelen van een elektrische barbecue, maar ervaar toch de echte barbecuesmaak. De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes is een snelle barbecue, die eenvoudig in gebruik is en bovendien geschikt is voor kleine tuinen. Met de 2 inklapbare werkbladen en het onderst.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je je barbecue tegen weer en wind. Je kunt op het grilloppervlak voor maximaal 7 personen barbecueën. Dankzij het onderstel barbecu je op een prettige werkhoogte.

Minpunten
  • De barbecue gebruikt bij het opstarten kortstondig veel energie (piekspanning), waardoor je kans hebt dat de zekeringen doorslaan.

Veelgestelde vragen over de Weber 7120

Je kunt met de Weber 7120 voor 1 - 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7120 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.