1. barbecue
 2. Cadac Paella Braai.

Cadac Paella Braai.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 8309-30-EU en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 8309-30-EU
Type barbecueGasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai
Capaciteit1 - 8
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak47 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode8309-30-EU

Omschrijving van de Cadac 8309-30-EU

De Cadac Paella Braai pan is een veelzijdige barbecue. De barbecue heeft een vermogen van 3 kilowatt en wordt geleverd met een paellapan. De paellapan heeft een opstaande rand, waardoor je voedsel perfect kan roeren zonder dat er iets uit de pan vliegt. Je kunt er niet alleen paella mee maken, maar ook risotto, vlees, vis en andere gerechten. Daarnaast heb je ook de optie om pannenkoeken te maken of om sauzen op te warmen. De Paella Braai wordt geleverd met een handige draagtas, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie of naar het park. De gasbarbecue is eenvoudig te bedienen en heeft een hoge thermische efficiëntie. Kortom, de Cadac Paella Braai pan is een ideale oplossing voor heerlijke gerechten op elke plek.

Pluspunten
 • Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 3 kilowatt

  .

  Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 3 kilowatt. Je kookt voor maximaal 8 personen op het kookoppervlak

  .

  Je kunt voor maximaal 8 personen koken op het kookoppervlak. Je bereidt verschillende éénpansgerechten in de paellapan

  .

  Je kunt verschillende éénpansgerechten bereiden in de paellapan.

Minpunten
 • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac 8309-30-EU

Je kunt met de Cadac 8309-30-EU voor 1 - 8 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 8309-30-EU is 47 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.