1. barbecue
 2. Severin PG 8566.

Severin PG 8566.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Severin 8566 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesSeverin 8566
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit5
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode8566

Omschrijving van de Severin 8566

Met de Severin PG 8566 geniet je van heerlijke gegrilde maaltijden. Door de hoogte van het onderstel kun je gemakkelijk kleine stukken vlees of groente op de grill plaatsen. Het is een elektrische barbecue dus je hebt weinig last van rookvorming. Bovendien heeft de barbecue een speciale afdruiprek waardoor overtollig vet direct wordt afgevoerd en de verwarmingselementen niet beschadigd raken. Daarnaast heeft de PG 8566 een handige opbergruimte aan de onderkant waar je je barbecuegereedschap in kunt bewaren. Het is ook erg veilig, want de buitenkant is voorzien van het Safe Touch oppervlak waardoor je niet per ongeluk je vingers zult verbranden. Na gebruik is de grill gemakkelijk schoon te maken door het losse grilloppervlak te verwijderen. Geniet dus van een heerlijke maaltijd gegrild op de Severin PG 8566.

Pluspunten
 • Dankzij het onderstel kun je op een prettige werkhoogte barbecuen

  .

  Door de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht

  .

  Een elektrische barbecue heeft weinig rookontwikkeling waardoor je hem ook op een klein balkon of terras kunt gebruiken.

Minpunten
 • Het snoer is relatief kort, waardoor je vaak een verlengsnoer nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Severin 8566

Je kunt met de Severin 8566 voor 5 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Severin 8566 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.