1. barbecue
 2. Barbecook Magnus Original.

Barbecook Magnus Original.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Barbecook BC-CHA-1067 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBarbecook BC-CHA-1067
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit13
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvangerAfgesloten
FabrikantcodeBC-CHA-1067

Omschrijving van de Barbecook BC-CHA-1067

Met de Barbecook Magnus Original houtskoolbarbecue bereid je heerlijke vlees-, vis- en groentegerechten voor 13 hongerige mensen. Met het ruime roestvrijstalen kookoppervlak van 67 x 43 centimeter is het mogelijk om op verschillende hoogtes te grillen. Zo bereid je je maaltijd met verschillende kooktechnieken. Door de luchtventielen in het deksel is de temperatuur gemakkelijk aan te passen, terwijl je met de thermometer de temperatuur in het deksel kunt controleren. Met het meegeleverde onderstel werk je altijd op een prettige hoogte. Daarnaast is het vuilnisvrij, omdat de asopvangbak gesloten is. Zo voorkom je dat de as in je tuin waait of op je vers bereide maaltijd. Geniet van heerlijke gerechten met verse ingrediënten en de Barbecook Magnus Original houtskoolbarbecue.

Pluspunten
 • Je barbecuet voor maximaal 13 personen op het kookoppervlak

  .

  Je barbecue voor maximaal 13 personen op het kookoppervlak

  .

  Het grillrooster is verstelbaar op 2 verschillende hoogtes, waardoor je meerdere kooktechnieken toepast. Het grillrooster is verstelbaar op 2 verschillende hoogten, waardoor je meerdere kooktechnieken kunt toepassen

  .

  Omdat de asopvangbak gesloten is, heb je geen last van opvliegend as. Omdat de asopvangbak gesloten is, heb je geen last van opvliegende as.

Minpunten
 • Je hebt minder gebruiksgemak omdat de barbecue geen zijtafels of gereedschapshaken heeft.

Veelgestelde vragen over de Barbecook BC-CHA-1067

Je kunt met de Barbecook BC-CHA-1067 voor 13 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Barbecook BC-CHA-1067 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.