1. barbecue
 2. The Bastard Small 2022 + Hoes.

The Bastard Small 2022 + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BB922S en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BB922S
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit3
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak26 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBB922S

Omschrijving van de The Bastard BB922S

Met The Bastard Small 2022 + hoes heb je een kleine, maar krachtige barbecue. Het compacte formaat maakt hem gemakkelijk te verplaatsen, zodat je elke dag iets nieuws kunt uitproberen. Met de meegeleverde plate setter wordt de barbecue een buitenoven, waarmee je verschillende kooktechnieken kunt gebruiken. Bovendien is het eenvoudig om de barbecue aan te steken met de meegeleverde houtskoolmand. Je houdt het houtskool goed op zijn plek en het brandt zuinig op. Met de schijf bovenop de barbecue pas je de luchtstroom en de temperatuur aan naar je wens. Met The Bastard Small 2022 + hoes kun je elke dag genieten van heerlijke gerechten vanuit je eigen tuin.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende beschermhoes

  .

  Met deze set krijg je naast de barbecue ook een passende hoes. Dankzij de meegeleverde accessoires tover je jouw barbecue om tot oven en maak je hem gemakkelijk schoon

  .

  Dankzij de bijgeleverde accessoires kan je jouw barbecue veranderen in een oven en hem gemakkelijk schoonmaken. Ten opzichte van het 2020 model heeft deze BBQ een preciezere temperatuurregeling, een ruimere kolenmand en een verbeterde thermometer

  .

  Ten opzichte van het 2020 model heeft deze BBQ een betere temperatuurregeling, een ruimere kolenbak en een verbeterde thermometer.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken waarmee je je accessoires gemakkelijk kunt opbergen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BB922S

Je kunt met de The Bastard BB922S voor 3 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BB922S is 26 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.