1. barbecue
  2. Weber Q1400 Antraciet.

Weber Q1400 Antraciet.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 52020053 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 52020053
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit1 - 7
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode52020053

Omschrijving van de Weber 52020053

De Weber Q1400 Antraciet is de perfecte elektrische barbecue voor wanneer je ruimtegebrek hebt. Het compacte formaat maakt deze barbecue zeer geschikt voor op kleinere balkons en tuinen. Met een kookoppervlak van maar liefst 47 x 34 cm, kan je tot wel 7 personen tegelijkertijd barbecueën. Daarnaast is de rookontwikkeling bij een elektrische barbecue een stuk minder dan bij een houtskoolbarbecue. Je begint meteen met het barbecueën, want je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. De Weber Q1400 Antraciet is voorzien van een deksel, waardoor indirect grillen mogelijk is. De grote warmtespiraal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Verder beschikt de barbecue over een vetafvoer, waardoor het vet niet bij de branders komt. Dit verhoogt de veiligheid tijdens het barbecueën. Wanneer je de barbecue aanzet, gebruikt hij tijdelijk 2000 watt. Sluit deze daarom aan op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan. Met de Weber Q1400 Antraciet kun je op een veilige manier genieten van heerlijke barbecue gerechten!

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 7 personen op het grilloppervlak. Dankzij de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingscomponenten terecht. Je kunt de barbecue ook gebruiken als tafelbarbecue.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen dekselthermometer om de temperatuur in de barbecue nauwkeurig te controleren.

Veelgestelde vragen over de Weber 52020053

Je kunt met de Weber 52020053 voor 1 - 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 52020053 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.