1. barbecue
 2. Severin PG 8565.

Severin PG 8565.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Severin 8565 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesSeverin 8565
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit5
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode8565

Omschrijving van de Severin 8565

De Severin PG 8565 is de perfecte elektrische barbecue voor als je van kleine stukken vlees en groente houdt. Het compacte ontwerp maakt het een ideale barbecue voor op het balkon. Met de PG 8565 heb je weinig last van rookvorming, de warmte komt naar buiten via de luchtgaten. Overmatig vet druipt af via het speciale afdruiprek, waardoor de verwarmingselementen niet beschadigd raken. Na gebruik is de PG 8565 gemakkelijk schoon te maken, want het grilloppervlak haal je gewoon los. Bovendien heeft het een Safe Touch oppervlak, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je vingers brandt als je de buitenkant aanraakt. Kortom, de Severin PG 8565 is de perfecte elektrische barbecue voor kleine stukken vlees en groente. Met de Severin PG 8565 heb je de perfecte elektrische barbecue in huis. Deze compacte barbecue is geschikt voor kleine stukken vlees en groente, maar zorgt ook voor weinig rookvorming. Het vet druipt af via het afdruiprek, waardoor de verwarmingselementen niet beschadigd raken. Na gebruik is de grill snel en gemakkelijk schoon te maken en het heeft een Safe Touch oppervlak, waardoor je n.

Pluspunten
 • Je gebruikt de barbecue ook als tafelbarbecue

  .

  -> Je gebruikt de barbecue ook als een tafelbarbecue

  .

  Door de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht

  .

  -> Door de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingscomponenten terecht

  .

  Een elektrische barbecue heeft weinig rookontwikkeling waardoor je hem ook op een klein balkon of terras gebruikt

  .

  -> Een elektrische barbecue heeft weinig rookontwikkeling waardoor je hem ook op een klein balkon of terras kunt gebruiken.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen draaghandvatten waardoor het lastiger is om hem op te tillen.

Veelgestelde vragen over de Severin 8565

Je kunt met de Severin 8565 voor 5 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Severin 8565 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.