1. barbecue
  2. Cadac Skottelbraai.

Cadac Skottelbraai.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 8309-10-EU en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 8309-10-EU
Type barbecueGasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai
Capaciteit1 - 9
Geschikt voorCamping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak48,6 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode8309-10-EU

Omschrijving van de Cadac 8309-10-EU

De Cadac Skottelbraai is de perfecte oplossing voor mensen die graag buiten koken, maar niet zo veel ruimte hebben. Met zijn licht gewicht is deze skottelbraai gemakkelijk mee te nemen, waardoor je overal je culinaire creaties kunt bereiden. De skottel heeft een kookoppervlak met een diameter van 48,6 centimeter, waar je voor maximaal 9 personen kunt koken. Maak je favoriete maaltijden zoals roerbak, pasta, stoofschotels en meer. De Cadac Skottelbraai is voorzien van een hoofdbrander met een vermogen van 3 kilowatt. Hiermee kun je direct beginnen met koken. Wil je nog meer mogelijkheden? Kies dan voor de bijpassende Cadac Paellapan met een diameter van 47 centimeter, die apart verkrijgbaar is. Geniet van een heerlijke maaltijd met je familie of vrienden, waar je ook bent. De Cadac Skottelbraai wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je hem gemakkelijk kunt vervoeren.

Pluspunten
  • Je kunt maximaal 9 personen koken op het kookoppervlak.Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 3 kilowatt.Je kunt verschillende éénpansgerechten bereiden in de skottel.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac 8309-10-EU

Je kunt met de Cadac 8309-10-EU voor 1 - 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 8309-10-EU is 48,6 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.