1. barbecue
  2. Cadac Safari Chef 30 Compact Lite.

Cadac Safari Chef 30 Compact Lite.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 6525L1-20-UN en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 6525L1-20-UN
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit4
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak30 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode6525L1-20-UN

Omschrijving van de Cadac 6525L1-20-UN

De Cadac Safari Chef 30 Compact Lite heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van heerlijke barbecues. Neem de BBQ gemakkelijk mee op avontuur dankzij het lichte gewicht van nog geen 4 kilogram. De Cadac Safari Chef 30 Compact Lite is eenvoudig aan te steken met de piëzo ontsteking. Maar dat is nog niet alles. Je hebt de keuze uit 3 verschillende kookoppervlakken, zoals een barbecuerooster, een brander met pandrager en een deksel die je ook als pan gebruikt. De afneembare vetpan vangt de bakresten op en beschermt de brander tegelijkertijd tegen wind. De Cadac Safari Chef 30 Compact Lite is geen gasflessen en -slangen meer nodig. In plaats daarvan, gebruik je een 227 gram gascartridge (niet meegeleverd) om de BBQ aan te steken. Geniet van heerlijke barbecue-avonden in de buitenlucht met de Cadac Safari Chef 30 Compact Lite!

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat, neem je deze barbecue gemakkelijk mee. Je kunt op het grilloppervlak barbecueën voor maximaal 4 personen

    .

    De barbecue wordt geleverd met verschillende accessoires, waarmee je de kookmogelijkheden kunt uitbreiden.

Minpunten
  • De benodigde gaspatroon wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac 6525L1-20-UN

Je kunt met de Cadac 6525L1-20-UN voor 4 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 6525L1-20-UN is 30 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.