1. barbecue
  2. Weber Q1400 + Hoes.

Weber Q1400 + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7117 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7117
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit1 - 7
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode7117

Omschrijving van de Weber 7117

Met de Weber Q1400 + Hoes kun je extra lang genieten van een heerlijke barbecue. De hoes beschermt je elektrische barbecue tegen de elementen en zorgt ervoor dat hij langer meegaat. Het compacte formaat maakt de Q1400 Antraciet geschikt voor kleinere balkons en tuinen. Ondanks het kleine formaat biedt de barbecue ruimte om 7 personen tegelijkertijd te bedienen. Bij een elektrische barbecue is de rookontwikkeling veel minder dan bij een houtskoolbarbecue. Je kunt direct aan de slag met barbecueën, omdat je de stekker alleen in het stopcontact hoeft te steken. De deksel maakt het ook mogelijk om indirect te grillen. De grote warmtespiraal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en er is een vetafvoer waardoor het vet niet bij de branders kan komen. De barbecue gebruikt tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt, sluit hem daarom aan op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan. Geniet nu van een heerlijke barbecue met de Weber Q1400 + Hoes.

Pluspunten
  • De hoes beschermt je BBQ, waardoor hij langer mee gaat. Dankzij de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht. Je gebruikt de barbecue ook als tafelbarbecue. De hoes beschermt je BBQ, zodat het langer meegaat. Dankzij de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht. Je gebruikt de barbecue ook als tafelbarbecue.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen dekselthermometer om de temperatuur in de barbecue nauwkeurig in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de Weber 7117

Je kunt met de Weber 7117 voor 1 - 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7117 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.