1. barbecue
  2. Weber Pulse 2000 + Hoes.

Weber Pulse 2000 + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7140 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7140
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit1 - 9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode7140

Omschrijving van de Weber 7140

De Weber Pulse 2000 + Hoes is een praktische elektrische barbecue met een gietijzeren grilloppervlak. Met deze barbecue kun je met maximaal 9 personen tegelijkertijd gerechten op een hoge en lage temperatuur tegelijkertijd grillen. De iGrill is voorzien van 2 sensoren waarmee je het garingsproces van 2 stukken vlees volgt via een bluetoothverbinding met de Weber app. Je kunt bij de Weber app instellen bij welke temperatuur de app een melding geeft wanneer het vlees deze heeft bereikt. Bij de barbecue wordt een hoes meegeleverd waarmee je de Pulse 2000 kunt beschermen tegen weersinvloeden. Zo gaat hij langer mee en geniet je langer van je nieuwe BBQ. Let op: tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt. Sluit hem daarom aan op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind. Je kunt je barbecue voor maximaal 9 personen op het grilloppervlak gebruiken. Via de app houd je het garingsproces van 2 stukken vlees in de gaten.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen onderstel waardoor je niet op een prettige werkhoogte kunt grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber 7140

Je kunt met de Weber 7140 voor 1 - 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7140 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.