1. barbecue
  2. Weber Spirit II E-220 Classic GBS Zwart.

Weber Spirit II E-220 Classic GBS Zwart.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 44012164 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 44012164
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit11
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode44012164

Omschrijving van de Weber 44012164

De Weber Spirit II E-220 Classic GBS Zwart is de perfecte barbecue voor iedereen die graag buiten kookt. Dankzij het compacte formaat van 121 x 66 centimeter past de buitenkeuken moeiteloos in een kleine tuin. Grill tot 11 personen tegelijkertijd op het grilloppervlak. De elektrische ontsteking maakt het makkelijk om de barbecue aan te zetten, zonder gebruik te maken van lucifers. De twee hoofdbranders verdelen de warmte gelijkmatig over het kookoppervlak, terwijl je met de zijbrander soepen en sauzen kunt bereiden. De Flavorizer Bars zorgen ervoor dat sappen en vetten verdampen voor extra rook, waardoor het vlees meer smaak krijgt. Geniet van een heerlijke barbecue met de Weber Spirit II E-220 Classic GBS Zwart!

Pluspunten
  • Je barbecue heeft een kookoppervlak voor maximaal 11 personen. De barbecue heeft 2 branders met een vermogen van 7,77 kilowatt. Dankzij het GBS-rooster is de barbecue te vergroten met diverse GBS-accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen infraroodbrander.

Veelgestelde vragen over de Weber 44012164

Je kunt met de Weber 44012164 voor 11 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 44012164 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.