1. barbecue
 2. The Bastard Urban Medium Solo 2022.

The Bastard Urban Medium Solo 2022.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BU204 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BU204
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit7
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak42 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBU204

Omschrijving van de The Bastard BU204

Met de The Bastard Urban Medium Solo 2022 wordt grillen een hele nieuwe ervaring. Je hebt nu namelijk veel meer mogelijkheden. De BBQ is voorzien van een Advanced Cooking System. Dit systeem bestaat uit 2 verschillende hoogtes, waarmee je het rooster op verschillende manieren kunt indelen. Met de meegeleverde halve maan roosters bereid je 2 gerechten tegelijkertijd. De charcoal basket zorgt ervoor dat je de houtskool gemakkelijk ontsteekt en op zijn plek houdt. Hiermee regel je gemakkelijk de temperatuur boven je gerechten. Met de schijf bovenop de barbecue pas je de luchtstroom aan. Als je klaar bent, maak je de barbecue gemakkelijk schoon met de rvs ash lifter. Deze vangt al het as op. Geniet van een avondje grillen met de The Bastard Urban Medium Solo 2022.

Pluspunten
 • Ten opzichte van het 2021-model heeft deze BBQ een nieuw geavanceerd kooksysteem waardoor je gerechten op twee verschillende hoogtes kunt bereiden

  .

  Met de bijgeleverde accessoires tover je je barbecue om tot oven en maak je hem gemakkelijk schoon

  .

  Je barbecuet voor maximaal 7 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • Je moet de kamado zelf inbouwen, want er wordt geen onderstel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BU204

Je kunt met de The Bastard BU204 voor 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BU204 is 42 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.