1. barbecue
 2. Boretti Piccolino.

Boretti Piccolino.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti BQBQ/PICCOLINO en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBoretti BQBQ/PICCOLINO
Type barbecueGasbarbecue, Kooktoestel
Capaciteit1 - 7
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
FabrikantcodeBQBQ/PICCOLINO

Omschrijving van de Boretti BQBQ/PICCOLINO

De Boretti Piccolino is de perfecte barbecue voor mensen die van avontuur houden. Met de Boretti Piccolino kunt u overal barbecueën, waar u ook bent. Het onderstel en de zwenktafels kunnen worden ingeklapt, waardoor de barbecue eenvoudig in een handzaam koffertje van maar 14 kilogram kan worden veranderd. De Boretti Piccolino beschikt ook over een traploos regelbare brander met een vermogen van 3 kilowatt. Naast de geïntegreerde dekselthermometer heeft de Boretti Piccolino ook een uitneembare vetopvangbak, waardoor u de barbecue gemakkelijk kunt reinigen. Daarnaast kunt u de zijtafeltjes uitklappen als u meer werkruimte nodig heeft.

Pluspunten
 • De barbecue heeft 1 brander met een vermogen van 3,5 kilowatt

  .

  Het grilloppervlak is geschikt voor maximaal 7 personen

  .

  De werkbladen bieden extra werkruimte.

Minpunten
 • Hij heeft geen dubbelwandige deksel waardoor warmte minder goed behouden blijft.

Veelgestelde vragen over de Boretti BQBQ/PICCOLINO

Je kunt met de Boretti BQBQ/PICCOLINO voor 1 - 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Boretti BQBQ/PICCOLINO is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.