1. barbecue
 2. Weber SmokeFire EX6 GBS Wood Fired Pellet Grill.

Weber SmokeFire EX6 GBS Wood Fired Pellet Grill.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 23511004 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 23511004
Type barbecuePellet barbecue
Capaciteit30
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode23511004

Omschrijving van de Weber 23511004

De Weber SmokeFire EX6 GBS Wood Fired Pellet Grill is perfect voor het creëren van smaakvolle gerechten. Deze barbecue werkt namelijk met houtpellets die door een warmte-element ontbranden. Hierdoor krijg je een echt rooksmaakje aan je gerecht. Daarnaast is deze barbecue ook uitgerust met een Weber Connect thermometer. Ga je deze thermometer aansluiten via wifi, krijg je volledige begeleiding tijdens het grillen. Zo wordt het grillen een kinderspel en heb je geen andere barbecueliefhebber meer nodig. Met twee grilloppervlakken heb je meer dan genoeg ruimte om voor wel 30 personen tegelijkertijd te grillen. Deze grill biedt je veel mogelijkheden, je kunt zowel direct als indirect grillen. Hij heeft een goede temperatuurregeling waarbij je kunt kiezen tussen een warmtebereik van 40°C en 300°C. Deze Weber SmokeFire EX6 GBS Wood Fired Pellet Grill is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals een stalen behuizing en een roestvrijstalen warmte-element, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Pluspunten
 • Door het gebruik van pellets geeft de barbecue een authentieke rooksmaak aan de gerechten

  .

  Met de Weber Connect-app (iOS en Android) word je begeleid door het hele grillproces

  .

  Dankzij het GBS-rooster kan de barbecue worden uitgebreid met verschillende GBS-accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan.

Minpunten
 • Je hebt altijd een stopcontact nodig om de barbecue te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Weber 23511004

Je kunt met de Weber 23511004 voor 30 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 23511004 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.