1. barbecue
  2. Weber Traveler.

Weber Traveler.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 9010064 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 9010064
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit10
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode9010064

Omschrijving van de Weber 9010064

De Weber Traveler is een praktische gasbarbecue die je overal mee naartoe neemt. Het onderstel klap je in, zodat je de barbecue als een karretje achter je aantrekt. De automatische dekselvergrendeling voorkomt dat de deksel onderweg open gaat. Ook heb je maar één hand nodig om de barbecue op te zetten. De Traveler heeft een zijtafel, waar je gerechten voor kunt bereiden of accessoires uit kunt stallen. Op het grote grilloppervlak kunnen 10 hamburgers tegelijk worden gebakken. Met behulp van de dekselthermometer houd je de temperatuur in de gaten. Na gebruik maak je de barbecue gemakkelijk schoon dankzij het vetopvangsysteem. De Weber Traveler is dus echt een ideaal barbecue voor onderweg.

Pluspunten
  • Je neemt de barbecue gemakkelijk mee dankzij het inklapbare onderstel op wielen. Dankzij de zijtafel heb je extra werkruimte. Er blijft bijna geen vet achter in de barbecue dankzij de vetafvoer.

Minpunten
  • Je moet de benodigde gasdrukregelaar en gasslang apart aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Weber 9010064

Je kunt met de Weber 9010064 voor 10 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 9010064 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.