1. barbecue
  2. Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes.

Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz 2000037296 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCampingaz 2000037296
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit16
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode2000037296

Omschrijving van de Campingaz 2000037296

De Campingaz 4 Series Classic LS Plus D + Hoes is een perfecte keuze voor een geslaagde barbecue. Met de bijpassende beschermhoes bescherm je je barbecue tegen weersomstandigheden. Je ontsteekt de vier krachtige hoofdbranders met een druk op de knop dankzij de piëzo-ontsteking. Op het grote grilloppervlak kun je tegelijkertijd maximaal 16 personen verwennen met een heerlijke maaltijd. Door het middenstuk uit het rooster te halen, maak je plaats voor bijvoorbeeld pizzastenen. De zijtafel biedt je bovendien de mogelijkheid om bijgerechten of barbecue gereedschap te bereiden of te bewaren. Na gebruik kun je de onderdelen eenvoudig uit elkaar halen en in de vaatwasser stoppen. Met de Campingaz 4 Series Classic LS Plus D + Hoes ben je verzekerd van een geslaagde barbecue.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een bijpassende hoes meegeleverd bij de barbecue. De barbecue beschikt over een zijbrander en heeft een zijtafel voor extra werkruimte. Je barbecuet is groot genoeg voor maximaal 16 personen op het ruime grilloppervlak.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Campingaz 2000037296

Je kunt met de Campingaz 2000037296 voor 16 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Campingaz 2000037296 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.